Bine ati venit la Scoala de Soferi Gabriel!

Civilizaţia modernă şi “viteza” dezvoltării actuale, începând cu căutarea unui loc de muncă şi până la călătorii, fac din carnetul de conducere o necesitate, iar vremurile când acesta reprezenta un “lux” au apus de mult. Din acest motiv prin serviciile pe care le oferim vă ajutăm să intraţi în lumea modernă la volanul Scolii de soferi Gabriel categoria B.

Începând cu sala de Legislaţie Rutieră dotată cu cele mai moderne mijloace didactice, teste de legislaţie rutieră, casete video, chestionare, manuale, materiale didactice pentru orele de Cunoaşterea Automobilului, planşe şi scheme, profesori de Legislaţie Rutieră şi Cunoaşterea Automobilului, ingineri cu îndelungată experienţă în învăţământ şi terminând cu autoturismele Ford Fiesta, Hyundai i30 și Toyota RAV4, Scoala de soferi Gabriel categoria B vă pune la dispoziţie cea mai bună bază materială din acest domeniu de activitate.

Prin experienţa de trei decenii, cu ajutorul unor instructori deosebit de bine pregătiţi profesional, cu o mare capacitate de înţelegere şi abordare a diferitelor tipuri de personalităţi, Scoala de soferi Gabriel categoria B concurează cu uşurinţă în topul celor mai bune şcoli de şoferi categoria B.

Prin sistemul de plată în rate, flexibilitatea programului de efectuare a orelor de conducere a automobilului, ofertele lunare oferite, cardurile de reducere emise, cardurile cadou şi prin faptul că puteţi opta pentru serviciul oferit de Scoala de soferi Gabriel categoria B, de începere a cursurilor practice din faţa casei sau a locului d-voastră de muncă, oferta noastră este de departe unică în acest domeniu iar calitatea acesteia nu are concurenţă.

Având în vedere toate acestea, în numele Scolii de soferi Gabriel categoria B, vă mulţumesc pentru faptul că veţi apela la serviciile şcolii noastre şi sper că satisfacţia d-voastră să reprezinte cartea noastră de vizită.