Despre noi

Scoala de soferi Gabriel categoria B, funcţionează neîntrerupt din anul 1992 şi a şcolarizat un număr de aproape 10.000 cursanţi.

Procentul de promovare a examenului, de către elevii Scolii de soferi Gabriel categoria B, este de 70% din cei care au luat sala şi s-au prezentat la proba practică.

Scoala de soferi Gabriel categoria B î-şi desfăşoară activitatea într-o casa tip vila de pestrada Calea Moşilor, sector 2, într-un apartament proaspăt renovat şi dotat modern pentru ca activitatea Scolii de soferi Gabriel categoria B să se desfăşoare la standarde ridicate. Sala de clasă amenajată în tendinţa secolului XXI este o combinaţie optimă între confort şi funcţionalitate.

Autovehiculele echipate şi dotate conform normelor în vigoare asigură pregătirea practică în cele mai bune şi sigure condiţii a cursanţilor Scolii de soferi Gabriel categoria B.

Noi, la Scoala de soferi Gabriel categoria B, considerăm că numai lucrul în echipă va ajuta pe dumneavoastră, viitorii cursanţi, să deveniţi buni conducători auto.

ALEGETI ECHIPA ÎNVINGĂTOARE, ALEGETI ECHIPA SCOLII DE SOFERI GABRIEL CATEGORIA B.