Service auto ITP-RAR

Staţia de inspecţie tehnică periodică – I.T.P.–R.A.R. aparţinând grupului de companii GABRIEL este dotată cu aparatură modernă care poate verifica orice tip de autovehicul din clasa 1 şi anume: mopede, scutere şi motociclete cu orice capacitate cilindrică precum şi clasa 2:  autovehicule până la 3,5 tone, pe benzină, benzină cu catalizator, GPL (gaz) inclusiv a autovehiculelor diesel. Testele de poluare, care se efectuează conform legislaţiei în vigoare anual, se pot efectua de asemenea în cadrul aceleiaşi Staţii I.T.P. Pentru a prezenta autovehiculul la I.T.P. trebuie să aveţi asupra dumneavoastră, obligatoriu, Cartea de identitate a autovehiculului, Certificatul de înmatriculare a acestuia, asigurarea obligatorie(RCA) şi cartea de identitatea a celui care prezintă autovehiculului în staţia I.T.P.

Putem efectua la cererea clientului teste ale sistemului de frânare de serviciu, a sistemului de frânare de ajutor (frâna de mână), reglarea luminii de drum (faza lungă) şi a luminii de întâlnire (faza scurtă) precum şi verificarea jocurilor şi uzurilor punţii faţă sau punţii spate.

Atelierul destinat remedierii defectelor constatate în cadrul staţiei I.T.P. este dotat cu scule şi dispozitive moderne pentru a realiza reparaţii de foarte bună calitate la orice tip de autovehicul. Garantăm obţinerea inspecţiei tehnice periodice în cazul în care s-au efectuat reparaţiile în cadrul service-ului nostru. Specificăm faptul că reparaţiile se pot efectua la orice tip de autovehicul inclusiv la autovehiculele din clasa diesel. Efectuăm de asemenea reparaţii la motoare, cutii de viteze, transmisie, direcţie, punte faţă, punte spate, sistem de frânare, electrică, montări de casetofoane auto, montări de parbrize etc.

Garanţia oferită de Service-ul nostru este de 3 luni la manoperă dacă defecţiunea a survenit ca urmare a montării defectuoase. În cazul în care defecţiunea a survenit din cauza pieselor cu defecte de fabricaţie nu acordăm garanţie la manoperă. Garanţia pieselor şi subansamblelor înlocuite este asigurată de fabricantul piesei.

Cu ajutorul unui personal calificat format din 2 mecanici auto, un electrician auto şi 4 ingineri cu o experienţă îndelungată în domeniul service-ului auto vă stăm la dispoziţie de luni până vineri între orele 8 şi 20 iar în ziua de sâmbătă între orele 8 şi 14. Preferăm ca înainte de a veni cu autovehiculul la reparaţii să efectuaţi o programare prealabilă.