Monthly Archives: mai 2012

Chestionare online

Şcoala de şoferi Gabriel a încheiat cu furnizorul de chestionare online e-drpciv.ro un parteneriat prin care toţi cursanţii noştri, chiar şi ceilalţi vizitatori ai site-ului nostru, printr-un singur click, îşi pot testa şi îmbunătăţii cunoştinţele necesare obţinerii permisului de conducere categoria B.

Întrebările din chestionarele online ce se regăsesc în site-ul partenerului nostru sunt foarte asemănătoare cu cele întâlnite la examinarea organizată de către Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor.

e-drpciv.ro | Chestionare online

Mult succes!

Card cadou

Card CadouOferă-i persoanei dragi un cadou pe viaţă. Dacă vrei să-i faci persoanei dragi un cadou memorabil şi folositor pentru tot restul vieţii atunci achiziţionează un CARD CADOU de la Scoala de soferi GABRIEL categoria B.

Cu CARD-ul CADOU poţi efectua cursurile Scolii de soferi GABRIEL categoria B, ore teoretice şi practice, pentru obţinerea permisului de conducere categoria B (toate cheltuielile incluse -teorie, conducere, carburant, salariu instructor, taxe, T.V.A.).

CARD-ul CADOU are o perioadă de valabilitate de un an de la data achiziţionării şi poate fi folosit de persoana care a primit CARD-ul CADOU sau poate fi transmis altei persoane pentru a beneficia de serviciile oferite de Scoala de soferi GABRIEL categoria B, în perioada de valabilitate a CARD-ului CADOU.

CARD-ul CADOU se poate achiziţiona de la sediul Scolii de soferi GABRIEL categoria B cu plata integrală a cursului, conform preţului afişat pe site, cu numerar sau card bancar.