Permisul de fidelizare fara compromis

Permis de fidelizareReduceri la toate serviciile oferite fără costuri ascunse. În costul maxim afişat pe site sunt incluse toate serviciile oferite: teorie, carburant, salariu instructor, taxe, T.V.A. etc.

În timp ce alte şcoli de şoferi promovează un preţ mic şi după înscriere afli că trebuie să plăteşti în plus teoria, carburantul, salariul instructorului sau chiar TVA-ul, Scoala de soferi GABRIEL categoria B iţi oferă un PERMIS DE FIDELIZARE cu care poţi obţine reduceri de 10% sau mai mari, din preţul total afişat pe site, la toate serviciile oferite.

FAQ:

1. Ce este PERMISUL DE FIDELIZARE?Permis de videlizare verso

PERMISUL DE FIDELIZARE este un card cu ajutorul căruia obţii reduceri de preţ la toate serviciile oferite de Scoala de soferi GABRIEL categoria B.

2. Care este reducerea?

Reducerea este de 10%.

3. La ce servicii am reducere folosind PERMISUL DE FIDELIZARE?

Serviciile la care ai reducere folosind PERMISUL DE FIDELIZARE sunt: curs complet categoria B (teorie şi conducere), ore suplimentare categoria B (conducere), testare psihologică în cadrul scolii, alte servicii conexe.

4. PERMISUL DE FIDELIZARE este transmisibil?

Da, PERMISUL DE FIDELIZARE poate fi transmis, înainte sau după folosire, oricărei alte persoane, aceasta beneficiază de reducerea de 10% la toate serviciile oferite de Scoala de soferi GABRIEL categoria B după care poate transmite PERMISUL DE FIDELIZARE altei persoane pentru a beneficia de aceleaşi avantaje.

5. Când poate fi transmis altei persoane PERMISUL DE FIDELIZARE?

PERMISUL DE FIDELIZARE poate fi transmis altei persoane oricând după momentul folosirii acestuia în cadrul Scolii de soferi GABRIEL categoria B sau dacă nu a fost folosit de cel ce a solicitat PERMISUL DE FIDELIZARE acesta poate fi transmis în orice moment pentru a fi folosit de altă persoană.

6. Dacă am un PERMIS DE FIDELIZARE şi l-am dat altei persoane, pentru a beneficia de avantajele acestuia, după ce persoana l-a folosit şi PERMISUL DE FIDELIZARE mi-a fost returnat, îl mai pot folosi?

Da, PERMISUL DE FIDELIZARE poate fi folosit, după care poate fi transmis altei persoane pentru a beneficia de avantajele PERMISULUI DE FIDELIZARE.

7. Care este perioada de valabilitate a PERMISULUI DE FIDELIZARE?

Perioada de valabilitate a PERMISULUI DE FIDELIZARE este atâta timp cât va funcţiona Scoala de soferi Gabriel categoria B (funcţionam deja neîntrerupt de 22 ani).

8. Cum pot intra în posesia PERMISULUI DE FIDELIZARE?

PERMISUL DE FIDELIZARE  se poate obţine în două variante:

  • telefonic la numerele 021 619-2304 sau 0722 368 777, unul din operatorii noştri ia comanda şi noi expediem PERMISUL DE FIDELIZARE, cu confirmare de primire, în maxim 48 ore lucrătoare;
  • te înscrii online, iar la prima prezentare la sediul Scolii de soferi GABRIEL categoria B vei primi PERMISUL DE FIDELIZARE şi vei beneficia de avantajele oferite de acesta.

9. Cât mă costă PERMISUL DE FIDELIZARE?

PERMISUL DE FIDELIZARE este gratuit, avantajele sunt imediate.

10. Dacă o cunoştinţă îmi dă PERMISUL DE FIDELIZARE cât trebuie să-i plătesc?

Transmiterea PERMISULUI DE FIDELIZARE se face gratuit pe toata perioada de existenţă a promoţiei.

Comments are closed.